Μπραντ Πιτ: Η εμφάνιση μετά τον χωρισμό που συζητήθηκε πολύ [photos]

21.11.2016
Δυο μήνες μετά την ξαφνική είδηση για το διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί, ο 52χρονος σταρ του Χόλιγουντ κάνει δημόσιες εμφανίσεις προκαλώντας φρενίτιδα. Και ιδού το γιατί.

Στην πρώτη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό, τονίστηκε η έντονη αδυναμία του, η οποία μέχρι που τον είχε αλλοιώσει στο πρόσωπο. Από εκεί και πέρα βέβαια, με αφορμή την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο "Allied" στην οποία πρωταγωνιστεί με τη Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Πιτ παραβρίσκεται από τη μία πρεμιέρα στην άλλη. Και η εικόνα του πάει "από το καλό στο καλύτερο".

Σε αυτή την πιο πρόσφατη εμφάνισή του, μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ θύμισε τον "παλιό καλό" του εαυτό. Γοητευτικότατος, σίγουρος, θεληματικός και χαλαρός, ο 52χρονος σταρ θύμισε τον Μπραντ που ξέραμε!

Στο πλευρό του και αυτή τη φορά η Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία όσο προχωρά στην εγκυμοσύνη της τόσο πιο εντυπωσιακή γίνεται!

Όσο για το "σίριαλ" με τον χωρισμό του από την Τζολί, αυτό συνεχίζεται με το δικαστήριο να έχει δώσει προσωρινή αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους σε εκείνη. Σίγουρα αναμένονται νέα επεισόδια.