Σελένα Γκόμεζ: Η αναπάντεχη εμφάνιση και η εξομολόγηση με δάκρυα στα μάτια

21.11.2016
Ξάφνιασε τους πάντες η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία εμφανίστηκε στη χθεσινή εκδήλωση για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία και "άνοιξε" την καρδιά της σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση.

Αν η Κρίσι Τέιγκεν "έκλεψε" την παράσταση με την εμφάνισή της στα χθεσινά AMAs, τότε σίγουρα η Σελένα Γκόμεζε την "έκλεψε" με τα όσα είπε όταν ανέβασε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της στην κατηγορία Female Pop/Rock Artist .

Τελευταία στιγμή επιβεβαιώθηκε η παρουσία της νεαρής ποπ σταρ στην τελετή, η οποία ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διακοπή της περιοδείας της το 2014 και την εισαγωγή της σε κλινική για να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που έχουν τις ρίζες τους στον Λύκο, το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια ανέβηκε στη σκηνή η Σελένα, αποδέχτηκε το βραβείο της και μίλησε εκ βαθέων συγκινώντας τους πάντες.

"Το 2014 ήταν στην ουσία η πρώτη φορά που υπήρξα αυθετνικά 100% ειλικρινής με όλους σας. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζετε καλά τη ζωή μου, είτε εμένα μου αρέσει είτε όχι. Χρειάστηκε να σταματήσω επειδή είχα τα πάντα αλλά ήμουν 'κομμάτια' μέσα σου. Κρατήθηκα αρκετά ώστε να μην απογοητεύσω εσάς, τους θαυμαστές, όμως δεν τα κατάφερα όσο αφορά εμένα την ίδια. Το μόνο που μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ αυτό που αγαπώ κάθε μέρα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Άν είστε κι εσείς 'κομμάτια', δεν χρειάζεται να μείνετε έτσι".

Αυτά είπε η Σελένα με δάκρυα στα μάτια και το ακροατήριο της ανταπόδωσε την ειλικρίνεια με το πιο ζεστό του χειροκρότημα..