Κωνσταντίνος Πλεμμένος: «Ήμουν ο μπούλης του σχολείου»

11.11.2016
Για τα περιττά κιλά που είχε ως παιδί και τον ρατσισμό που είχε δεχτεί στο σχολείο μίλησε ο ηθοποιός της σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, αποκαλύπτει ότι μέχρι τα 23 χρόνια, ζύγιζε 110 κιλά και ότι κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά, μέσα σε ένα χρόνο.

«Μέσα σε έναν χρόνο από τα 110 κιλά έφτασα στα 85. Οι φίλοι μου είχαν πάθει πλάκα και με ρωτούσαν πού πήγε ο άλλος μισός και τέτοια!», είπε ο ηθοποιός στο «You Weekly».

Πώς το κατάφερε αυτό;

«Όχι. Μόνο τρέξιμο και καθόλου φαγητό το βράδυ. Πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου, γιατί έπινα και μετά πήγαινα στις 3 το πρωί και έτρωγα κρέπα κ.ά. Κι αυτό έχει τη χαρά του, αλλά άμα θέλεις να τρέξεις, να κάνεις πράγματα και να νιώσεις καλά -και σωματικά να έχεις αντοχές- είναι δύσκολο», απάντησε.



Δέχτηκε κάποιου είδους ρατσισμό ή μπούλινγκ;

«Στο σχολείο είχα δεχτεί παρόλο που δεν ήμουν ο πολύ χοντρούλης αλλά ο “μπούλης”! Κατά μία έννοια για να αντιμετωπίσεις το ρατσισμό ίσως και πρέπει να γίνεις κι εσύ ο ίδιος ρατσιστής! Τα παιδιά είμαστε διαβόλια! Έτσι με θυμάμαι… Σε όλες τις φωτογραφίες της εφηβείας είμαι με γκριμάτσες».

Ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη;

«Όχι. Ήμουν ένα παιδί που ήταν κι αυτό ζιζάνιο, οπότε το αντιμετώπισα έτσι. Είχα πολύ καλούς φίλους -ειδικά στο Λύκειο- οπότε λύθηκε εκεί το πρόβλημα».