Λιάγκας- Σκορδά: Έχουν πάει σε δικηγόρο; Μένουν ακόμα μαζί;

08.11.2016
Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζεύγος Λιάγκα και Σκορδά, να έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, η εφημερίδα Freddo φέρνει στο φως άγνωστο ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους ωστόσο εξακολουθούν να μένουν μαζί!

Όπως μάλιστα κάθε Κυριακή, έτσι και την περασμένη Κυριακή έστρωσαν τραπέζι μαζί και έφαγαν με τους γιους τους και τη μητέρα της Φαίης που έχει έρθει να την στηρίξει.

«Μετά το φαγητό, αφού πέρασαν αρκετή ώρα μαζί ως οικογένεια, ο παρουσιαστής έφυγε από το σπίτι με προορισμό τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 κι από εκεί για μια σύντομη συνάντηση με φίλους και συνεργάτες σε καφέ, για να επιστρέψει νωρίς το βράδυ και πάλι στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη», αποκαλύπτει στη «Freddo» άνθρωπος από το επαγγελματικό κοινό τους περιβάλλον.

Τα παιδιά είχαν κοιμηθεί λίγο νωρίτερα, ενώ ο Γιώργος με τη Φαίη ύστερα από λίγη ώρα καληνύχτισαν ο ένας τον άλλον και κοιμήθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια.

Το πρώην πλέον ζευγάρι κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια εδώ και λίγους μήνες, σχεδόν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε δύο συγκεκριμένες περιόδους έμοιαζαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο. Η πρώτη ήταν λίγο μετά την απώλεια του πατέρα του παρουσιαστή, τον Απρίλιο, και η δεύτερη για κάποιες νύχτες μόλις τον Αύγουστο.

Εν το μεταξύ, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιάγκα να ψάχνει σπίτι φαίνεται πως δεν ισχύουν, ενώ ούτε δικηγόρος έχει οριστεί ακόμα:

«Οχι, δεν έχουν πάει ακόμη σε δικηγόρο, δεν έχουν δηλαδή ξεκινήσει τη διαδικασία για το διαζύγιο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχουν δεύτερη σκέψη για τη σχέση τους.

Τους ενδιαφέρουν τα παιδιά και πραγματικά μιλάμε για ένα πολύ ήρεμο διαζύγιο. Άλλωστε, σ' το ξεκαθαρίζω, τρίτος άνθρωπος δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και για καμία από τις δύο πλευρές. Όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, η σχέση στην παρούσα της μορφή έκανε τον κύκλο της. Και τελείωσε! Το προσπάθησαν, αλλά δεν τους βγήκε. Κι έτσι είπαν ότι δεν πρέπει να αφήσουν τις φήμες να τους φάνε, Δεν ήθελαν να ακούγονται διάφορα, γιατί άρχισαν να ακούγονται παράλογα πράγματα», λέει ο ίδιος άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.