Γνωστός σχεδιαστής αποκαλύπτει: «Στα 25 πήδηξα στο κενό για να μην πάω φυλακή» [photo]

03.11.2016
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, όπου μίλησε για την εποχή που ήταν χρήστης ναρκωτικών, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έπεσε στο κενό για να γλιτώσει την φυλακή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα: «Στα 25 πήδηξα στο κενό από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όταν έκριναν ότι έπρεπε να πάω φυλακή για μικροποσότητα ναρκωτικών που είχα αγοράσει για προσωπική χρήση. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, άλλαξε η στάση του δικαστικού σώματος απέναντι στους χρήστες. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κόσμος με σταματούσε στον δρόμο και μου έδινε συγχαρητήρια. Κανένας δεν σκεφτόταν ότι εγώ απλά φοβόμουν να ζήσω, καθώς γνώριζα ότι με περίμενε κόλαση, τόσο μέσα στον Κορυδαλλό, όσο και έξω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ας μην έχουμε παρωπίδες. Στα ναρκωτικά με έριξε ο κόσμος της μόδας. Ουσιαστικά γεννιόμαστε με μία προδιάθεση και κάποιες καταστάσεις ίσως μας ωθούν στις εμπειρίες. Έχω ζήσει μία ριψοκίνδυνη ζωή. Έκανα χρήση από τα 15 μέχρι τα 29 και σταμάτησα, αυτό τα λέει όλα. Θέλησα να καθαρίσω όταν ένιωσα ότι είχα αγγίξει πάτο. Το μυαλό, το σώμα και η ψυχή μου είχαν αρρωστήσει και δεν το άντεχα. Τα πρωινά ντυνόμουν όμορφα και ήμουν συνεπής στην δουλειά μου και τα βράδια αρρώσταινα και δεν το ήθελα πια».