Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Φιλίνη για τον Γιώργο Βασιλείου

02.11.2016
Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου σκόρπισε θλίψη σε φίλους και θαυμαστές του και η Ελένη Φιλίνη μίλησε στον αέρα του La Biri Biri εκφράζοντας τη στενοχώρια, αλλά και το σοκ που νιώθει αφού πίστευε πως ο καλός της φίλος θα κέρδιζε τη μάχη.

«Η απώλεια του Γιώργου πραγματικά είναι μεγάλη για όλους μας κι ήταν και σοκ θα πω εγώ γιατί είχα την ελπίδα και από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε και από ό,τι ήξερα και από την οικογένεια, από τη γυναίκα του και από τον ίδιο πήγαινε καλύτερα. Αλλά δυστυχώς…»

Και συνέχισε:

«Ήταν και αισιόδοξος πολύ. Έλεγα «θα τα καταφέρω», «το πολεμάμε» και έτσι ήταν, αλλά ήταν άτυχος. Έφυγε πολύ νέος. Ήταν και εξαιρετικός συνάδελφος γιατί είχαμε δουλέψει και στο θέατρο και σε κάποια ταινία μαζί. Τον αγαπούσα πολύ και ήταν και αυτό που είναι πάρα πολύ σημαντικό, σπουδαίος οικογενειάρχης. Αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια του και η απώλεια είναι τεράστια.»

«Πήγα, τον είδα δει και ήθελα να ξαναπάω. Την τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνήσει ήταν στη Σαλαμίνα κι είπαμε ότι όταν θα έρθει πιο κοντά στο άλλο σπίτι στα Πατήσια θα πηγαίναμε, αλλά δεν προλάβαμε. Ο Γιώργος και στο νοσοκομείο ήταν πολύ αισιόδοξος, ήταν γελαστός «θα το αντιμετωπίσω», «πάω καλύτερα». Για αυτό ήταν το σοκ μεγάλο.

Και κατέληξε:

«Ήταν ακόμα πολύ νέος, είχε πάρα πολλά να δώσει και δυστυχώς ήταν άτυχος. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Του εύχομαι καλό ταξίδι. Καλό Παράδεισο να έχει, το αξίζει. Δυστυχώς μας άφησε αιφνιδιαστικά κι η θλίψη είναι πολλή πιστεύω για όλο τον κόσμο. Γιατί ήταν πολύ αγαπητός σε όλο τον κόσμο, σε όλους γενικά ήταν αγαπητός.»