"F**k Brad Pitt": Ο Τζάστιν Θερού βρίζει τον Μπραντ Πιτ δημοσίως [photo]

01.11.2016
Δεν ξανάγινε! Προφανώς τα "είδε" όλα ο νυν σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον με τα ΜΜΕ που δεν σταματούν να τη συνδέουν με τον πρώην και "ξεσπάθωσε" μέσω social media.

Το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί ακόμη απασχολεί τον Τύπο αλλά και τους απανταχού θαυμαστές τους που προσπαθούν να αντιληφθούν τι έχει γίνει.

Ως νυν σύζυγος της πρώην συζύγου του Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον -την οποία η κονή γνώμη ακόμη και σήμερα δεν λέει να αποσυνδέσει από εκείνη την εποχή, ο Τζάστιν Θερού βρέθηκε, άθελά του στο "μάτι του κυκλώνα" και φυσικά, σε συγκεκριμένη στιγμή απάντησε.

Με αφορμή τις προεδρικές εκλογές που πλησιάζουν, ο Θερού θέλησε, λοιπόν, να δηλώσει δημόσια τα συναισθήματά του σχετικά και το έκανε ποστάροντας μια φωτογραφία που όμως έκρυβε ένα μυστικό που του γύρισε μπούμερανγκ!

Ένα γκράφιτι με την υπογραφή του street artist Νικ Φλατ πόσταρε ο Θερού όπου στο background διακρίνεται ξανά και ξανά η λέξη "F**k" με πολλά και διάφορα δίπλα της κάθε φορά, όπως πχ 'F**k politics', 'F**k war', 'F**k cocaine". κ.ο.κ.

Οι δαιμόνιοι θαυμαστές όμως διέκριναν ανάμεσα στα άπειρα μηνύματα του γκράφιτι τις λέξεις 'F**k Brad Pitt'.

Δεν το είχε δει ο Τζάστιν; Ή μήπως στέλνει το δικό του μήνυμα;;;

Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες τη δημοσίευση όπως την έκανε ο Τζάστιν Θερού, με τις "βρισιές" σε όλο τους το μεγαλείο.