Δημήτρης Αποστόλου & Μάγδα Πένσου: Οι αποδείξεις ότι το ζευγάρι είναι πάλι μαζί [photos]

24.10.2016
Οι όποιες δυσκολίες αντιμετώπιζαν οι δυο σύζυγοι φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Τα τελευταία ποσταρίσματα του δημοφιλούς συγγραφέα & σεναριογράφου μιλούν απο μόνα τους.

Ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου ειναι μαζί 9 χρόνια και έχουν δυο γιους, τον Απόλλωνα και τον Πάρι. Και οι δυο υπήρξαν ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media τόσο για την ευτυχία τους όσον αφορά στα αγόρια τους όσο και στον έρωτά τους. Και εκεί κάπου στο καλοκαίρι... τέλος.

Το αντίθετο μάλιστα. Οι αναρτήσεις και των δύο μαρτυρούσαν χωρισμό, με εκείνη να αναφέρει ότι ο Σεπτέμβρης ήταν ο πιο δύσκολος μήνας της ζωής της και εκείνος ότι μετακομίζει για Παρίσι. Μόνος, "με τα παιδιά μοναδικό όχημά του".

Και ξαφνικά, άλλη μία αλλαγή. Τουλάχιστον στο προφίλ του Δημήτρη Αποστόλου, όπου επανήλθε η Μάγδα, πανηγυρικά.

Τα τρυφερά ποσταρίσματα για τη σύζυγό του δεν χωρούν αμφιβολία ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Σύμφωνα μάλισtα με την εφημερίδα Real News οι δυο τους έκαναν μετά από καιρό κοινή εμφάνιση στο θέατρο Πάνθεον και την πρεμιέρα της παράστασης Ρωμαίος και Ιουλιέτα, με τον Δημήτρη λίγες μέρες μετά να ξεκαθαρίζει την κατάσταση αναφέροντας: “Λήξη συναγερμού. Όλα καλά”.

Ιδού και τα πειστήρια από το Facebook.