Έλενα Μακρή Λυμπέρη κατά Ελένης: «Ποιος είπε ότι 'πουλάει' η Μενεγάκη;»

24.10.2016
Στο Πρωινό και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη και φυσικά, οι δύο γυναίκες δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν -μεταξύ άλλων- στη δικαστική της κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη με την πρώτη να τη ρωτάει εάν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να τα βρουν.

«Τι να βρούμε; Μα δεν είμαστε φίλες. Δεν είναι μία φιλική σχέση. Πολλές παρεξηγήσεις γίνονται στις δουλειές μας. Δεν είναι μόνο η Ελένη που βλέπει στραβά κάτι, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν μια άλλη άποψη για τον εαυτό τους και θέλουν να τους αντιμετωπίζουν κάπως τα περιοδικά ενίοτε.»

Όσο δε για την προσφυγή στα δικαστήρια, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι απαράδεκτο να πηγαίνεις στα δικαστήρια, αλλά δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι του καθενός και στις διεκδικήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας. Εγώ θίχτηκα διότι τη συγκεκριμένη στιγμή έκανε μια εξαιρετικά επιθετική κίνηση και απειλούσε το περιοδικό μου να κλείσει. Το περιοδικό στο οποίο δουλεύω και να βρεθούν πάλι στον δρόμο άνθρωποι.Την είδα εξαιρετικά επιθετική αυτή την κίνηση, απαράδεκτη κι όφειλα να υπερασπιστώ το έντυπο στο οποίο δουλεύω και υπηρετώ, όπως και έκανα».

Τέλος, η Σάσα Σταμάτη τη ρώτησε εάν η Μενεγάκη είναι σίγουρο εξώφυλλο για πωλήσεις. Ιδού η απάντηση:

«Όχι βέβαια. Δεν ισχύει αυτό. Απορώ ποιος το έχει πει κιόλας. Δεν ενδιαφέρεται κανένας για κανέναν. Ο καθένας έχει τόσο σοβαρά προβλήματα που το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι ποιον θα δει στο εξώφυλλο του κάθε περιοδικού. Κανένας δεν επενδύει σε κανέναν πλέον γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο καθένας από τους ανθρώπους της σόουμπιζ ζει στον δικό του κόσμο».