Δήμητρα Λιάνη: Την λήστεψαν ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι της

21.10.2016
Θύμα ληστείας έπεσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ βρισκόταν και η ίδια στη μεζονέτα της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo η Δήμητρα Λιάνη έπεσε θύμα της σπείρας που «άνοιξε» και το σπίτι της Άννας Βίσση πριν μερικές εβδομάδες στην ίδια περιοχή.

Ολα ξεκίνησαν σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένα σήμα της εταιρείας security που φυλάσσει το συγκρότημα κατοικιών στην οδό Αγράμπελης σήμανε συναγερμό.

Λίγη ώρα αργότερα το περιπολικό της Άμεσης Δράσης είχε φτάσει στο σημείο. Ωστόσο οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν και φαίνεται πως κατάφεραν να αρπάξουν πολύτιμα αντικείμενα.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα της Δήμητρας Λιάνη, οι δράστες κατάφεραν μέσα σε τέσσερα λεπτά αρπάξουν και αντικείμενα που ανήκαν στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Την ώρα της εισβολής των δραστών η Δήμητρα Λιάνη βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ωστόσο ήταν τυχερή καθώς δεν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες μιας και βρισκόταν σε άλλο σημείο της μεζονέτας.