Αντζελίνα Τζολί: Βάσει σχεδίου το διαζύγιο με στόχο να καταστρέψει τον Πιτ

29.09.2016
Μετά την είδηση για τη μυστική συνάντηση του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον λίγο πριν από το διαζύγιό του από τη Αντζελίνα Τζολί έχουμε ακόμη μια είδηση που σοκάρει.

Τελευταίο δημοσίευμα του Us Weekly αναφέρει εν ολίγοις ότι η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί "δεν έτυχε, αλλά... πέτυχε". Το περιοδικό αφιερώνει μάλιστα το εξώφυλλο στο θέμα, υποστηρίζοντας ότι η διάσημη ηθοποιός σχεδίαζε πολύ καιρό και ιδιαίτερα προσεκτικά το "χτύπημά" της.

Επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον της Αντζελίνα Τζολι, το περιοδικό αποκαλύπτει τα σχέδιά της να καταστρέψει τον Πιτ, να του πάρει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών τους και να μην του αφήσει ούτε χρόνο να αντιδράσει.

Τις πρώτες ώρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου ξεκίνησε -προφανώς από ανθρώπους της Τζολί- μια «εκστρατεία λάσπης» κατά του Πιτ. Και τι δεν του καταλογίζουν. Μέχρι χθες ήταν τέλειος σε όλα και τώρα ξαφνικά είναι κακός πατέρας, πίνει, κάνει χρήση ουσιών και δεν συγκρατεί τα νεύρα του.

Στη συνέχεια οι κατηγορίες έγιναν πολύ συγκεκριμένες με το περιστατικό του καυγά με τον Μάντοξ στο αεροπλάνο, από το οποίο "κρατήθηκε' η Τζολί και επάνω στο οποίο στήριξε την τελική απόφασή της.

Το US Weekly αναφέρει πως όλα αυτά ήταν μέρος ενός σχεδίου που είχε καταστρώσει με κάθε λεπτομέρεια η ίδια η Τζολί, η οποία, από καιρό, λέει ήταν δυστυχισμένη στο πλευρό του Πιτ.

«Η Άντζι λέει πως θα τον καταστρέψει. Αν κάτι χαλάσει, το πετάει απλά» λέει φίλος της Τζολί, υπογραμμίζοντας ότι από το καλοκαίρι, η Αντζελίνα είχε φροντίσει να νοικιάσει έπαυλη πέντε δωματίων στο Μαλιμπού, όπου ζει τώρα με τα παιδιά της μακριά από τον Μπραντ και τα ΜΜΕ.

Ασε που ακόμη και η στιγμή που κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου, υποστηρίζει το δημοσίευμα ήταν προσεκτικά μελετημένο. Η αίτηση κατατέθηκε ένα λεπτό πριν κλείσουν τα δικαστήρια και ο Μπραντ δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Βάση, φυσικά, δεν βρίσκουμε να υπάρχει σε όλο αυτό το σενάριο, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις!