Κέιτ: Το κόκκινο φόρεμα, τα μπράτσα παλαιστή και οι φθαρμένες μπότες [photos]

27.09.2016
Η επίσκεψη του πριγκιπκού ζεύγους στον Καναδά συνεχίζεται και, όπως είναι φυσικό, ο φακός εστιάζει στις εμφανίσεις της δούκισσας του Κέιμπριτζ. Και έχει πολλά να "πει".

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, βρίσκονται από το περασμένο Σάββτο στον Καναδά όπου πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη, μαζί με τα δυο παιδιά τους.

Κατά την τρίτη μέρα της επίσκεψής της, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ παραβρέθηκαν σε επίσημη δεξίωση που πραγαμτοποιήθηκε προς τιμή τους στο κυβερνείο της Βικτώρια και στην οποία συμμετείχε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία όλης της Βρετανικής Κολομβίας.

Για την περίσταση, η Κέιτ είχ επιλέξει μια κατακόκκινη Thornton Bregazzi τουαλέτα αξίας £1000 με μια καρφίτσα με φύλλο σφενδάμου στο στήθος, ως φόρο τιμής στην καναδική σημαία.

Κι όμως... Κάτι "ξένισε" στη στυλιστικη επιλογή της Κέιτ καθώς ήταν από τις σπάνιες φορές που δεν την κολάκευε. Υπερβολικά αδύνατη αλλά και υπερβολικά γυνμασμένη ταυτόχρονα, η δουκισσα του Κέιμπριτζ θύμιζε... Μαντόνα σε ορισμένα πλάνα...

Το μπούστο της Κέιτ τόνιζε με άσχημο τρόπο τα υπορβολικά γυμανσμένα μπράτσα της αλλά και το "εκτεθειμένα" κόκκαλα στο στέρνο της, με αποτέλεσμα η συνολική εικόνα να είναι "κάπως".

Και αυτή δεν ήταν η μόνη εμφάνιση της Κέιτ που συζητήθηκε καθώς σε μια άλλη, λιγότερο επίσημη εκδήλωση, η δουκισσα εμφανίστηκε με μπότες τις οποίες έχει εδώ και 12 χρόνια. Και τα social media... "λύσσαξαν"

Ιδού το επίμαχο ζεύγος μπότες που, προφανώς, η Κέιτ λατρεύει. Από τότε που ήταν φοιτήτρια, διαβάζουμε στην DailyMail ότι τις έχει τις μπότες και τις φορά πολύ συχνά, εξ ου και η πολυκαιρισμένη όψη τους.

Η δούκισσα, όμως, δε "μασάει"... Φοράει ό,τι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. "Μαγκιά" της.