Σοκ! Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ [photos]

20.09.2016
Δεν είναι η πρώτη φορά που τους χωρίζουν όλα αυτά τα περισσότερα από δέκα χρόνια που είναι μαζί, όμως, μάλλον αυτή τη φορά παίζει να είναι και αλήθεια.

Ο λόγος για το λαμπερό ζεύγος του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, οι οποίοι σύμφωνα με το TMZ, χωρίζουν.

Μάλιστα, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω ασυμβίβαστων διαφορών μεταξύ του ζευγαριού στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες τη Δευτέρα.

Η ίδια θέλει να κρατήσει την κηδεμονία των έξι παιδιών του ζευγαριού, αλλά ζητά από το δικαστήριο να δώσει δικαιώματα επίσκεψης στον Πιτ χωρίς, όμως, εκείνος να έχει έννομη επιμέλεια. Επίσης, η Τζολί δε ζητάει διατροφή.

Ως ακριβής ημερομηνία του χωρισμού τους είναι η 15η Σεπτεμβρίου του 2016.

Γιατί χωρίζουν; Εδώ οι απόψεις διίστανται. Το ένα σενάριο αρνείται την παρουσία τρίτου προσώπου, όπως θα μπορούσε να εικάσει αμέσως κανείς κι υποστηρίζει πως ο λόγος που η Τζολί θέλει διαζύγιο είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο Πιτ για την ανατροφή των παιδιών τους.

Το δεύτερο πάλι σενάριο θέλει την ιστορία να επαναλαμβάνεται και σύμφωνα με το inquisitr.com, ο Μπραντ την έκανε την κουτσουκέλα στην Αντζελίνα με τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Allied, Μαριόν Κοτιγιάρ και ότι αυτό αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα που οδήγησε την Τζολί στη δικηγόρο της.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την Τζολί να υποφέρει από έντονες κρίσεις ζήλειας για τις σχέσεις του άντρα της τόσο με την Κοτιγιάρ όσο και με την άλλη συμπρωταγωνίστριά του, Λίζι Καπλάν.

Επίσης, η Αντζελίνα λέγεται πως κουράστηκε από τις καταχρήσεις μαριχουάνας κι αλκοόλ που έκανε ο Μπραντ, καθώς επίσης από τα προβλήματα διαχείρισης του θυμού του.