Ποιους καρφώνει η Κατερίνα Καινούργιου: «Βάζω 'Χ' σε όσους δε μου κάνουν»

20.09.2016
Την προηγούμενη σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την πρώτη της απόπειρα ως «κεντρικιά» με την εκπομπή «Λόγω Tivis» πότε να τα πηγαίνει καλύτερα και πότε χειρότερα στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά τελικά δεν έβγαλε όλη τη σεζόν κι έριξε λίγο νωρίτερα τίτλους τέλους με την παρουσιάστρια να βρίσκεται και εκτός Alpha.

Ωστόσο και στην προσωπική της ζωή δοκιμάστηκε αρκετά αφού η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έλαβε και αυτή τέλος, ενώ ο πρώην δεν άργησε να εμφανιστεί δημόσια με την διάδοχό της.

Φαίνεται, όμως, ότι όλα τα παραπάνω έκαναν την παρουσιάστρια πιο δυνατή και αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς από όσα δήλωσε σε συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, στο περιοδικό People, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πλέον μας καλημερίζει καθημερινά στις 7 το πρωί από το Epsilon δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Επειδή πιστεύω στις παροιμίες, θα σου πω το εξής: Όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Πλέον είμαι πάρα πολύ προσεκτική. Δεν θα ξαναμιλήσω τόσο σύντομα για έναν άντρα στη ζωή μου. Φέτος το καλοκαίρι, μοιραζόμουν καθημερινά με τους followers μου στιγμές μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν εξέθεσα λεπτό την προσωπική μου ζωή.

Αυτή τη στιγμή έχω ως προτεραιότητα τη δουλειά μου και αρχίζω να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου. Φροντίζω και το σώμα αλλά και την ψυχή μου. Λίγο πριν τελειώσει η σεζόν, έγιναν πράγματα που με στενοχώρησαν, με πλήγωσαν και με εξέθεσαν. Παίχτηκαν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου, τα οποία αντιλήφθηκα κατόπιν εορτής και αποφάσισα να μην τα παίρνω τόσο βαριά. “Χ” λοιπόν σε όσους δεν μου κάνουν και προχωράω μπροστά. Έχει, όμως, ο καιρός γυρίσματα.»