Τατιάνα: Θρήνος στην πρεμιέρα της για τον χαμό του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα [vds]

12.09.2016
Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, για την Τατιάνα Στεφανίδου και το «Τατιάνα Live» στο Epsilon, όμως αντί να πρόκειται για μια ευχάριστη ημέρα, η έναρξη της εκπομπής ήταν γεμάτη δάκρυα και έκδηλη στεναχώρια.

Ο συνεργάτης της εκπομπής, Λάμπρος Χαβέλας, γνωστός δημοσιογράφος και πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε τραγικό τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής 11/9.

Με δάκρυα στα μάτια και πνίγοντας τους λυγμούς της, η Τατιάνα είπε δυο λόγια για τον Λάμπρο έτσι όπως τον ζούσε εκείνη στην καθημερινότητά τους στο κανάλι:

«Καλώς ήρθατε όλοι στην πρώτη μας εκπομπή, στην πρεμιέρα μας. Είμαστε εδώ, προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί. Όπως είμαστε πάντα εδώ για τα δύσκολα. Είναι για μας μια πολύ διαφορετική πρεμιέρα. Συνήθως εδώ ως δημοσιογράφοι έχουμε χειριστεί την απώλεια και τα έντονα συναισθήματα που αυτή προκαλεί. Πολλά τροχαία, δύσκολες ιστορίες, εγκλήματα.

Είναι ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, να διαχειριστούμε τη δική μας απώλεια. Πολύ πιο δύσκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Είμαστε εδώ, είναι η πρώτη μας εκπομπή. Θα τα καταφέρουμε όμως. Έχουμε μαζέψει εδώ όλοι τις δυνάμεις μας χωρίς τον Λάμπρο μας σήμερα, ο οποίος χθες το πρωί είχε ένα τροχαίο και τον χάσαμε.

Ο Λάμπρος μας, ο Λάμπρος ο Χαβέλας, ήταν το αστέρι μας, ήταν το καμάρι μας, ήταν το καλύτερο ζωντανό της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι τον αποκαλούσα. Ήταν το πιο λαμπερό χαμόγελο της εκπομπής. Μπαίναμε μέσα στο γραφείο κι εγώ προσωπικά έψαχνα τα μάτια του, το χαμόγελό του για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας.

Σήμερα δεν είναι κοντά μας αλλά είμαι σίγουρη ότι μας παρακολουθεί από εκεί ψηλά. Συνήθως έστριβα το βλέμμα μου εκεί κάπου και τον έψαχνα, το μπλε του το σακάκι, το τεράστιο χαμόγελό του. Ήταν πάντα εδώ.»