Όταν η Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε την Κιμ Καρντάσιαν [photo & vds]

06.08.2016
Η φωτογραφία στο Instagram και η ιστορία πίσω από την "υψηλή συνάντηση" έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λος Άντζελες από όπου ποστάρει διαρκώς φωτογραφίες στο Instagram της. Η πιο πρόσφατη ξεσήκωσε σάλο ανάμεσα στους φίλους της καθώς την είδαν να ποζάρει αγκαλιά με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία παρεμπιπτόντως δείχνει κάπως βαριεστημένη... αλλά ας το ξεπεράσουμε!!!

"Με παρακάλεσε για μια φωτογραφία και είπα ναι", έγραψε με προφανές χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας που άναψε φωτιές η Αθηνά ενώ έδωσε "εξηγήσεις" για το περιστατικό μιλώντας στο peoplegreece.com.

Όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.gr λοιπόν, η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες στις 18:00 το απόγευμα ώρα Λος Άντζελες όπου η ίδια μαζί με τον σύντροφο της, Φίλιππο, βρέθηκαν στο εστιατόριο Il Pastaio για να γευματίσουν. Σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν πλήθος από παπαράτσι και στην συνέχεια είδαν την Κιμ Καρντάσιαν η οποία βρέθηκε εκεί για τα γενέθλια φίλης της.

Η Οικονομάκου συνάντησε την Κιμ πηγαίνοντας στις τουαλέτες του μαγαζιού. "Την χαιρέτησα και την ρώτησα αν μπορούμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Ήταν χαμογελαστή και ευγενική και είπε αμέσως ναι. Ήταν προφανές πως αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για την ίδια", αποκάλυψε η Αθηνά η οποία μετέφερε ότι η Κιμ από κοντά είναι πολύ petite, μικροτιαγμένη και ακόμη και οι περίφημες καμπύλες της είναι πιο κανονικές από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Ιδού και το ποστάρισμα...

She begged me to take a picture and I said yes @kimkardashian 😜 Wtf? #California #LosAngeles #beverlyhills #kimkardashian #travelgram #californiadreaming #Hollywood #tvpersonality #unexpected

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Athina Oikonomakou Official (@athinao1konomakou) στις