Έγκυος στο τέταρτο παιδί του Άφλεκ η Γκάρνερ;

28.07.2016
Μπορεί η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ να έχουν χωρίσει ένα χρόνο περίπου όμως οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και περνούν χρόνο μαζί σαν οικογένεια.

Μάλιστα πρόσφατα η Τζένιφερ εμφανίστηκε πιο κούκλα απο ποτ για τις ανάγκες της προώθησης των διαφημιστικών της πιστωτικής κάρτας Capital One στο Λος Άντζελες στα κόκκινα!

Σε πρόσφατη λοπόν έξοδο της η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε από κάποιον δημοσιογράφο όπως διαβάζουμε στην DailyMail αν είναι έγκυος με το τέταρο παιδί με τον πρώην σύζυγό της Μπεν Άφλεκ ενώ εκείνη σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα απάντησε "Λες;" , αλλάζοντας αμέσως θέμα.

Τώρα έκανε πλάκα ή το εννούσε δεν ξέρουμε αλλά όπως φαίνεται ο δημοσιογράφος την ρώτησε μιας και την Κυριακή την είδαν σε εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δες την φωτογραφία στην επόμενη σελίδα.

Σύμφωνα με το TMZ, Άφλεκ και Γκάρνερ δεν τα έχουν βρει ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως τα έχουν ξαναβρεί. Συγκεκριμένα στο OK! αυτής της εβδομάδας υπάρχει ολόκληρο θέμα για το πώς εκείνος την παρακάλεσε να τον δεχθεί πίσω. Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν μαζί τρία παιδιά την Βάιολετ, την Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ και τον Σάμιουελ.

Το αν είναι όντως ξανά μαζί δεν το γνωρίζουμε, όπως και το αν είναι όντως έγκυος με το τέταρτο παιδί του Μπεν. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν παράφαγε ή αν τελικά ισχύει η φήμη περί εγκυμοσύνης θα έρθει η στιγμή που θα το μάθουμε!