Θυμάσαι το κορμάκι της Τζέιν Φόντα; Πωλείται σε... τιμή ευκαιρίας

27.07.2016
Στο σφυρι βγάζει η Τζέιν Φόντα τα προσωπικά της αντικείμενα βάζοντας σε δημοπρασία ακόμη και το διάσημο κορμάκι που είχε κάνει πάταγο. Με αυτό η Τζέιν πόζαρε στο εξώφυλλο της βιντεοκασέτας «Γυμναστική με την Jane Fonda», που κυκλοφόρησε το 1982 κάνοντας ρεκόρ πωλήσεων.

Και μπορεί να θεωρούσες πως η ιστορία που φέρει πίσω του του ανεβάζει την αξία στα ύψη όμως σύμφωνα με τους εκτιμητές του οίκου Julien’s Auctions στο δυτικό Χόλιγουντ που έχει αναλάβει τη δημοπρασία η τιμή εκκίνησης θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Η ηθοποιός τα ξεπουλάει όλα - μέχρι και τη σχολική της επετηρίδα

Οι προσφορές για το διάσημο κορμάκι με τις μαύρες και τις κόκκινες ρίγες εκτιμάται ότι θα κυμανθούν μεταξύ 900 και 1.800 ευρώ.

Βέβαια δεν είναι το μόνο που η Τζέιν Φοντα βγάζεισ το σφυρι, αφού εκτός αυτού θα δημοπρατηθούν κι άλλα προσωπικά αντικείμενα όπως το "γκαντέμικο" δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον τρίτο σύζυγό της, Τεντ Τέντερ - ο πολύτιμος λίθος ανάμεσα στα διαμάντια είναι φτιαγμένος από οπάλιο κάτι που σύμφωνα με την παράδοση φέρνει γκαντεμιά - αλλά και το νυφικό που φόρεσε, στο χρώμα του ελεφαντόδοντου με σχέδιο που παραπέμπει στην εδουαρδιανή εποχή των αρχών του 20ού αιώνα. Ακόμη κι αυτά όμως δεν αναμένεται να "πιάσουν" περισσότερα από 3.640 ευρώ.

Περισσότερα αναμένεται να πάρει από τα φορέματα που φόρεσε στα όσκαρ - όλα τους μεγαλων οίκων - αλλά και το πορτρέτο της, που φιλοτέχνησε το 1982 ο Άντυ Γουόρχολ κι άλλοι πίνακες ζωγραφικής.

Όσο για τη σχολική επετηρίδα, η Τζέιν θα αρκεστεί στο ταπεινό ποσό μεταξύ 364 έως 546 ευρώ.