Ο καβγάς της Κρίσι Τέιγκεν στον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν

26.07.2016
Κιμ Καρντάσιαν και Κρίσι Τέιγκεν έχουν πολλά κοινά! Ανάμεσα σε αυτά είναι πως έχουν μπλεχτεί σε καβγάδες με τους διάσημους συζύγους τους στους γάμους η μια της άλλης!

Η Κιμ πόσταρε στο blog της μια κουβέντα με την Κρίσι η οποία έλεγε πως ήταν πολύ θυμωμένη με τον Τζον Λέτζεντ στον γάμο τους!

“Εγώ και ο Τζον τσακωθήκαμε πολύ στον γάμο της Κιμ και του Κάνιε”, είπε ενώ η Κιμ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ένιωθε πως υπήρχαν τόσοι πολλοί τσακωμοί στον γάμο της!

Η Κιμ αναρωτήθηκε αν ήταν πριν ή μετά από τη στιγμή που ο Τζον τραγούδησε το γαμήλιο τραγούδι τους και η Κρίσι την διαβεβαίωσε πως ήταν πριν. Μάλιστα όπως είπε το διάσημο μοντέλο νόμιζε πως τους χάλασαν τον γάμο αλλά απλά αυτή ήτνα η γνώμη της.

Μάλιστα σύμφωνα με την Κρίσι: “Θυμάμαι που καθόμουν μαζί με τη μαμά σου και εγώ ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί του ενώ όλοι έλεγαν πως είναι τόσο υπέροχος”.

Μάλιστα και η Κιμ θυμήθηκε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη σε εκείνη και τον Κάνιε στον δικό της γάμο με τον Τζον Λέτζεντ. Η Κιμ δεν είχε πάει μιας και η Νορθ μόλις είχε γεννηθεί και εκείνη ένιωθε χοντρή και δεν είχε τι να φορέσει(!) και εκείνος της έστελνε μηνύματα πως είναι πολύ ωραία στο γάμο και πως θα ήθελε να ήταν εκεί και έτσι είχαν ένα αρκετά μεγάλο καβγά.