Διάσημη ηθοποιός κατηγορεί τον σύντροφό της ότι την απάτησε με πόρνη! [photo+vds]

26.07.2016
¨Όταν κάποιος μπλέκει με δισεκατομμυριούχους, τότε πρέπει να είναι έτοιμος για όλα και προπάντων για την απιστία! Αυτό έπαθε η διάσημη ηθοποιός που μόλις πριν λίγες ημέρες ζούσε τον απόλυτο έρωτα με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

Ο λόγος για την Λίντσεϊ Λόχαν που έκανε διακοπές στη χώρα μας μαζί του και όλα έδειχναν πως τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ευτυχία τους. Ωστόσο με το που γύρισαν στα πάτρια εδάφη της Αμερικής, όλα άλλαξαν και η κατάσταση ξέφυγε! Η ηθοποιός ανέβασε μέσω Instagram μια φωτο –την οποία και κατέβασε στη συνέχεια- κατηγορώντας τον αρραβωνιαστικό της ότι την απάτησε! «Σε ευχαριστώ αρραβωνιαστικέ που πήγες με Ρωσίδα πόρνη» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα δήλωσε και εγκυμονούσα!

Μάλιστα, στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μουντζούρωσε το πρόσωπο του Ιγκόρ και ανέφερε: «Φορούσε μαύρο κι εγώ φορούσα άσπρο. Υποθέτω ότι η τέχνη υπάρχει όπου τη δημιουργείς».

He wore black and I wore white.... 🙉🙈🙊⚓ I guess #art is whatever you make of it.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις Ιούλ 23, 2016, 10:54πμ PDT

Ωστόσο τα πράγματα στη συνέχεια πήραν μια εντελώς διαφορετική τροπή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, τα ξημερώματα της Κυριακής η Λίντσεϊ Λόχαν ενώ βρισκόταν στο σπίτι της άρχισε να ουρλιάζει ότι ο αρραβωνιαστικός της προσπαθεί να την σκοτώσει και καλούσε σε βοήθεια.

Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσιεύει η "Sun" και το οποίο ελήφθη επό γείτονα της Αμερικανίδας σταρ, ακούγεται η Λόχαν να φωνάζει το όνομά της και τη διεύθυνσή της και στη συνέχεια να λέει: «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Όλοι το ξέρουν, βγες έξω από το σπίτι μου. Χρειάζεσαι βοήθεια, αυτό είναι το σπίτι μου, φύγε».

Οι γείτονές της κάλεσαν την αστυνομία η οποία και έσπασε την πόρτα του σπιτιού της για να μπει μέσα. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε ήδη φύγει από εκεί και δεν έγιναν συλλήψεις.

Mετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσίευση του βίντεο με τον καβγά του ζευγαριού, η ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία με μια καρδιά από σύννεφα στον ουρανό γράφοντας τα εξής:

«Θα εκτιμούσα αν αυτές οι εικασίες για την προσωπική μου ζωή σταματούσαν. Δυστυχώς μια ιδιωτική υπόθεση έχει γίνει πιο κοινή από όσο θα ήθελα και θα ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων αν ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ μπορούσαμε να συζητήσουμε τα προσωπικά μας μόνοι μας. Υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα στον κόσμο από ότι η σχέση μας. Παρακαλώ αφήστε μας να λύσουμε τα θέματά μας».