Τα πόσα κλείνει η Ιμάν; Δεν το πιστεύουμε

26.07.2016
Αν σε ρωτάγαμε πόσων ετών κάνεις την Ιμάν, τι θα απαντούσες; Οι πιθανότητες ν΄απαντήσεις σωστά δεν είναι με το μέρος σου μιας και το μοντέλο είναι σαν να έχει πιεί το φίλτρο της νιότης δείχνοντας δεκαετίες πιο νέα! Η αλήθεια είναι πως ένα σοκ το πάθαμε μόλις ανακαλύψαμε την πραγματική της ηλικία.

Στο ζώδιο του Λέοντα ανήκει η Ιμάν - το όνομα της οποίας σημαίνει πίστη - και της ταιριάζει απόλυτα αν σκεφτούμε το ειδύλλιο και τον έρωτα με τον αγαπημένο της Ντέιβιντ Μπόουι που έχασε πρόσφατα. Ο θρήνος της Ιμάν μέσα από τα Social Media ήταν εμφανής δέιχνοντας μια πραγματικά μεγάλη αγάπη.

Πάνω από δυο δεκαετίας στάθηκε στο πλευρό ενός θρύλου της παγκόσμιας μουσικής σκηνής -θρύλος και η ίδια στον χώρο του μόντελινγκ. Η διάσημη καλλονή είπε το δικό της "Αντίο" ποικιλοτρόπως.

Στο θέμα μας όμως! Τα πρώτα γενέθλια δίχως τον αγαπημένο της σύζυγο πέρασε η Ιμάν και πάθαμε σοκ όταν μάθαμε τα πόσα κλείνει.

Στις 25 Ιουλίου του 1955 είναι γεννημένη κι αν κάνεις τους υπολογισμούς καταλαβαίνεις πως η Ιμάν γίνεται ετών 61. Παραμένει φρέσκια κι όμορφη, με σώμα που θα ζήλευαν 20αρες με τίποτα να μη μπορεί να προδώσει την πραγματική της ηλικία.

Και για του λόγου το αληθές σου δείχνουμε φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram για να ευχαριστήσει φίλους και θαυμαστές για τις ευχές τους. Το παραδέχεται ανοιχτά δείχνοντας πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ηλικία της.

Από την πλευρά μας να της ευχηθούμε χρόνια πολλά.