Η Τζένιφερ Άνιστον ξεσπά σε λυγμούς on camera [vds]

26.07.2016
Ξέσπασε η Τζένιφερ Άνιστον όταν κλήθηκε ν΄απαντήσει σε ερώτηση μικρής θαυμάστριας. Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν έντονη κι ηθοποιός έδειξε για μια ακόμη φορά την ανθρώπινη πλευρά της αφήνοντας τα δάκρυα να κυλήσουν στα μάγουλά της.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει κουραστεί αν διαψεύδει τις ψευδείς ειδήσεις περί εγκυμοσύνης (μην ξεχνάς και τα άπειρα εξώφυλλα με πρωτοσέλιδο την έγκυο Άνιστον) βρέθηκε στο Giffoni Film Festival στην Ιταλία, όπου της απονεμήθηκε βραβείο για την επαγγελματικής της πορεία.

Εκεί η ίδια συνομίλησε με το κοινό και δέχτηκε τις ερωτήσεις τους για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της. Μεταξύ άλλων μια ερώτηση άγγιζε ένα ιδιαίτερα προσωπικό θέμα.

Δες σε βίντεο την αντίδραση της Άνιστον και την ερώτηση που προκάλεσε το ξέσπασμά της.

Μια μικρή θαυμάστρια τυην ρώτησε αν ποτέ είχε ξυπνήσει και δεν ήξερε ποιά είναι ή τι έκανε με τη ζωή της. Το πρόσωπο της διάσημης σταρ συνοφρυώθηκε και προσπαθώντας να κρατήσει τα δακρυά της απάντησε πως κάτι τέτοιο της έχει συμβεί αμέτρητες φορές μιας κι ίδια είναι άνθρωπος, όπως όλοι μας.

«Δεν υπάρχουν αρκετά δάχτυλα χεριών και ποδιών σ' αυτή την αίθουσα για να μετρήσουν τις φορές που μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο» παραδέχτηκε.

"Όλοι είμαστε ίδιοι, είμαστε όλοι άνθρωποι, είτε είμαστε σερβιτόροι είτε ψήστες, είτε μαθητές ή οτιδήποτε άλλο, στο τέλος μιας ημέρας που έχεις φτάσει στα όριά σου, σκέφτεσαι ότι 'δεν μπορείς να πας παρά πέρα'. Ότι αυτό που ζεις είναι πάρα πολύ για σένα. Σκέφτεσαι ότι η καρδιά σου δεν μπορεί να το αντέξει, ότι ο πόνος είναι πολύ μεγάλος ή σκέφτεσαι αν είσαι αρκετά καλός ή αν θα επιβιώσεις" απάντησε η Άνιστον με τρεμάμενη φωνή στην ερώτηση που την τάραξε.