Δομινίκη Κεφαλοπούλου: Πώς είναι σήμερα η πρώην Μις Ευρώπη; [photos]

22.07.2016
Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου έχει υπάρξει πολύ γνωστό μοντέλο και έχει κερδίσει τους τίτλους Μις Αφροδίτη 1999, Μις Υδρόγειος 1999 και Μις Ευρώπη 1999. Παράλληλα, συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ ασχολήθηκε και με το τραγούδι.

Σήμερα, όπως διαβάζουμε στην «Espresso», η Δομινίκη Κεφαλοπούλου, διπλά εστεμμένη σε διεθνές επίπεδο πριν από 17 χρόνια, πρόκειται να παρουσιάσει μαζί με τον Γιώργο Κούβαρη τον μεγάλο μεικτό διαγωνισμό ομορφιάς «Star & Mr GS Hellas 2016».

Η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο Ασπρο Πιάτο στη Γλυφάδα και αναμένεται να λειτουργήσει ως πόλος έλξης για πολλούς celebrities και paparazzi, οι οποίοι θα κάνουν τη νύχτα μέρα με τα φλας τους.

Η Δομινίκη, που τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει μόνιμα στην όμορφη Θεσσαλονίκη, έφτασε στην Αθήνα αεροπορικώς χθες το μεσημέρι και πήγε αμέσως να κάνει πρόβα για την εκδήλωση.

Τους τελευταίους μήνες η Δομινίκη ασχολείται με ένα πρωτότυπο διαδικτυακό fashion project, το οποίο θα παρουσιάσει στο κοινό πιθανότατα στις αρχές του φθινοπώρου. Λίγο αργότερα θα τη δούμε και σε έναν ρόλο-έκπληξη στη Θεσσαλονίκη. Αναμένουμε λοιπόν!