Άγριο κράξιμο στη Φουρέιρα: Οι σέξι πόζες που προκάλεσαν την κατακραυγή! [photos]

22.07.2016
Μπορεί επίσημα η Ελένη Φουρέιρα να μην έχει παραδεχτεί τον χωρισμό της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, όμως, η αοιδός απολαμβάνει την εργένικη ζωή της καθώς και το καλοκαίρι.

Και αυτή την περίοδο απολαμβάνει και τις καλοκαιρινές της διακοπές. Και είπε, η Ελένη η Φουρέιρα να δώσει μία απόλαυση και στους φαν της, "βομβαρδίζοντας" τα social media με - απίστευτα - σέξι πόζες της από τις διακοπες.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες με σέξι μικροσκοπικά μαγιό από τη Χάλκη, όπου βρέθηκε για διακοπές, τις τελευταίες μέρες κάνουν... θραύση! Πιο σέξι Φουρέιρα δεν έχει. Αποκαλυπτικότατη η αοιδός.

Ωστόσο, δεν την αποθέωσαν όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι. Υπήρξαν πολλοί που όχι δεν τρελάθηκαν με το άφθονο σέξι που τους πρόσφερε, αλλά την έκραξαν κιολας.

Μιλαμε έπεσε τρελό κράξιμο κάτω από τις φωτογραφίες που πόσταρε από τη Χάλκη. Και τι δεν της έσουρε ο κόσμος. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της, λέγοντας ότι είναι τόσο αδύνατη που αποτελεί κακό πρότυπο για τα νέα κορίτσια. Και άλλοι της τα έσουραν, θεωρόντας ότι το έχει παρακάνει με τις σέξι πόζες!