Μέριλ Στριπ ετών 67: Η «Σιδηρά Κυρία» του σινεμά σε μοναδικές στιγμές [photos]

24.06.2016
Δεσποινίς ετών 67 έγινε στις 22 Ιουνίου η πολυβραβευμένη ηθοποιός Μέριλ Στριπ, η μοναδική στην ιστορία του Χόλιγουντ με τις περισσότερες υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ και για να μιλήσουμε με αριθμούς μετράει 19 υποψηφιότητες για Όσκαρ, έχοντας κερδίσει τα τρία και 29 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Ωστόσο, η Μαίρη Λουίζ Στριπ, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, δεν πίστευε πάντα ότι θα έφτανε τόσο ψηλά αφού έχει δηλώσει πως σε πολύ νεαρή ηλικία θεωρούσε ότι ήταν πολύ άσχημη για να γίνει ηθοποιός.

Βέβαια, η πράξη τη διέψευσε αφού από τη δεκαετία του '70 μέχρι σήμερα οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη, με τις ερμηνείες της κερδίζει κοινό και κριτικούς και θεωρείται μία από τις πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της σύγχρονης εποχής.

Δε θα είχε νόημα να αρχίσουμε να τις απαριθμούμε μία μία γιατί είναι γνωστές. Αφού οι σταρ καλώς ή κακώς θεωρούνται πρότυπα καλύτερα να αναφέρουμε μία συμβουλή που δίνει σε όλους τους νέους ανθρώπους: πρέπει να αγαπάμε τα ελαττώματά μας γιατί αυτά είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς.

Στη συνέχεια ας την απολαύσουμε σε φωτογραφίες από την πολύχρονη καριέρα της από τη δεκαετία του '70 μέχρι σήμερα.