Βόμβα: Χώρισε η Σπυροπούλου με το νεαρό επιχειρηματία!

08.06.2016
Και πάλι μόνη είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού ο έρωτας της με τον Γιώργο Κοτσοβό, δεν άντεξε. Για την ακρίβεια, άντεξε μόλις τρεις μήνες!

Η νεαρή παρουσιάστρια, είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επίσης νεαρού επιχειρηματία και η σχέση τους είχε αποκαλυφθεί, σε μία επίσκεψη τους στα μουζούκια. Αμέσως, έκανε το γύρο της πόλης, με το νεαρό ζευγάρι, όχι μόνο δεν τη διέψευσε, αλλά σύντομα ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις, εντός και εκτός νυχτερινών κέντρων.

Μάλιστα, το Πάσχα η Σπυροπούλου το πέρασε με την οικογένεια του καλού της στο Πόρτο Χέλι. Κι εκεί, που πολλοί πίστευαν ότι ο έρωτας αυτός έχει μέλλον, τσουπ "έσκασε" η μπόμπα του χωρισμού!

Σύμφωνα με το το περιοδικό «You», η σχέση… σχόλασε και, μάλιστα, με απόφαση της Κωνσταντίνας! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά και τα ωράρια του νεαρού επιχειρηματία, έφεραν εντάσεις. Άσε, που η νεαρή παρουσιάστρια δε μπορούσε να ακολουθήσει τους εξαντλητικούς ρυθμούς του καλού της στη… νυχτερινή διασκέδαση!

Θα θυμάσαι, που ο Δήμος Βερύκιος είχε πετάξει την "καρφάρα" του για μία παορυσιάστρια του καναλιού, η οποία το παίζει άρρωστη και δεν πηγαίνει στην εκπομπή, αλλά στην πραγματικότητα είχε ξενυχτήσει το πρηγούμενο βράδυ.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες η Κων/να βγαίνει σόλο με τις φίλες της. Αν και ποτέ δεν ξέρεις, τι μπορέι να συμβεί στο μέλλον.