Διάσημος ηθοποιός συγκλονίζει: «Πέθανα! Ήμουν σε κώμα για 16 μέρες»

03.06.2016
Εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την μεγάλη περιπέτεια υγείας που έχει περάσει, καθώς έπεσε σε κώμα για 16 ολόκληρες ημέρες και κόντεψε να χάσει τη ζωή του.

«Το 2011 γύριζα μία σειρά δικής μου παραγωγής και έπαθα ανακοπή καρδιάς για 4 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα», περιγράφει και συμπληρώνει, «Όταν ξύπνησα στην εντατική είδα τον συνέταιρό μου και του λέω: “Τελειώσατε την σκηνή; Λιποθύμησα και με φέρατε στο νοσοκομείο;”. Μετά φυσικά μου εξήγησαν ότι ήμουνα σε κώμα για 16 μέρες. Πέθανα!», αποκάλυψε στο περιοδικό YOU ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος, που πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο».

«Σβήνεις τα μάτια σου και τελειώνουν όλα», είπε αναφορικά με την εμπειρία του αυτή, ενώ εξομολογήθηκε πως ό,τι συνέβη ήταν ευθύνη γιατρού. «Με “έστειλε” που μου έδωσε κάτι διουρητικά. Κι όταν μετά από ένα μήνα του είπα “Έχω ταχυπαλμίες”. Ο συγκεκριμένος γιατρός δεν βρέθηκε ποτέ. «Όταν του τηλεφώνησε ο καρδιολόγος μου από το νοσοκομείο, είπε “δεν έχω κανέναν ασθενή με το όνομα Γιώργος Ζένιος”. Τα έσβησε όλα από το κομπιούτερ και έφυγε από τη Λεμεσό. Άκουσε τις ειδήσεις στο ΡΙΚ με τον τίτλο “Έφυγε ο Ζένιος” και φοβήθηκε. Προσπάθησα να τον βρω, αλλά δεν…», περιγράφει ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 δημιουργώντας ιδιαίτερη αίσθηση.