"Η Άμπερ είναι απατεώνισσα" -Η κόρη του Ντεπ ποστάρει αποδείξεις

30.05.2016
Το σίριαλ με τον χωρισμό του Τζόνι από την επί μόλις 15 μήνες σύζυγό του καλά κρατεί ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά την κατάθεση της Άμπερ Χερντ για το διαζύγιο και τα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε -και κέρδισε- ενάντια στον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, το φως της δημοσιότητας είδαν και φωτογραφίες από τη βραδιά που εκείνη ισχυρίστηκε ότι την ξυλοκόπησε άγρια και έκανε γυαλιά καρφιά όλο τους το σπίτι.

Οι φωτογραφίες, που προσκόμισε στο δικαστήριο ο 30χρονη ηθοποιός ως αποδεικτικά στοιχεία ενάντια στον ηθοποιό, δείχνουν το "αποτέλεσμα του αμόκ" που έπιασε τον Ντεπ όταν "κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι σαν μπαστούνι του μπέιζμπολ, έσπασε ότι έβρισκε μπροστά του ουρλιάζοντας"\

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Χερντ οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από την ίδια και την φίλη και γειτόνισσά της, Raquel Rose Pennington, η οποία ήταν παρούσα στο όλο σκηνικό στις 21 Μαΐου, όταν μετά από ένα επικίνδυνο κοκτέιλ κοκαΐνης και αλκοόλ μεταμορφώθηκε σε ένα βίαιο τέρας που έκανε το σπίτι του γης μαδιάμ. [επάνω οι φωτογραφίες όπως δημοσιεύτηκαν στην Daily Mail"

Κι όμως... έρχεται η κόρη του Ντεπ και υποστηρίζει -με αποδείξεις- ότι δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα...

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες ερεύνησε τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ για κακοποίηση ενάντια στον Τζονι Ντεπ στις 21 Μαΐου, όμως δεν βρήκε καμία απόδειξη ότι είχε συμβεί κάποιο έγκλημα, αναφέρει ένας εκπρόσωπος στο People.

"Στις 21 Μαΐου 2016, αστυνομικοί απάντησαν σε τηλεφώνημα", περγράφει ο Marlon Marache, του LAPD. "Το άτομο που δήλωσε το έκγλημα [Χερντ] δεν επέμενε σε αναφορά και έτσι αναφορά δεν έγινε. Δεν υπήρξαν αποδείξεις ότι συνέβη κάποιο έγκλημα. Δεν συνέβη έγκλημα, οπότε και οι αστυνομικοί αποχώρησαν, αφήνοτνας μια επαγγελματική κάρτα"

Ο Marache συμπληρώνει ότι αν είχαν υπάρξει ίχνη κακοποίησης, οι αστυνομικοί θα είχαν διενεργήσει έρευνα ανεξάρτητα από το τι είχε περιγράψει η Χερντ.

Αυτό το ποστάρισμα της Λίλι Ρόουζ προς υπεράσπιση του πατέρα της και η μάχη συνεχίζεται σκληρή...