Δε φαντάζεσαι ποιο είναι το αμόρε της εγγονής του τέως [photos]

11.05.2016
Ερωτευμένη είναι η Μαρία Ολυμπία, κόρη του τέως πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και δεν το κρύβει πια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει η ταυτότητα του συντρόφου της, ο οποίος "κρατά" επίσης από κάποιο είδους "τζάκι". Μπορεί να μην έχει γαλάζιο αίμα όπως η αγαπημένη του, αλλά έχει κι εκείνος πολύ ενδιαφέρουσες ρίζες.

Πίτερ Μπραντ Jr, το όνομα του "τυχερού θνητού" που έχει στο πλευρό της η 19χρονη Μαρία Ολυμπία. Ο 22χρονος νεαρός, μοντέλο στο επάγγελμα είναι γιος του θρυλικού τοπ μόντελ των 80's και '90's, Στέφανι Σέιμουρ [στη φωτογραφία επάνω μαζί με τις υπόλοιπες "θεές" των 80s, Ναόμι Κάμπερ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σίντι Κρόφορντ και Τατιάνα Πάτιτζ] και του επιχειρηματία και συλλέκτη έργων τέχνης, Πήτερ Μπραντ/

Στη φωτογαφία κάτω το ποστάρισμα του νεαρού για τη διάσημη μητέρα του τη γιορτή της μητέρας.

Το ειδύλιο ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο κι εξελίσσεται. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να γίνουν το απόλυτο fashion ζευγάρι καθώς αγαπούν πολύ τη μόδα και συχνά αναρτούν στο Instagram προσωπικές τους στιγμές αλλά και στιγμιότυπα από ταξίδια που και οι δυο λατρεύουν.

Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους (στην πρώτη σελίδα) είναι από το MET Gala της Νέας Υόρκης όπου η Μαρία Ολυμπία και ο Πίτερ Jr. παρευρέθηκαν στο after party του οίκου Balmain με total look του οίκου.