Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα "χρυσά" κασέ Παπαμιχαήλ - Βουτσά!

28.04.2016
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Βουτσάς στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή, ΦΜ Live, αφού ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα "χρυσά" κασε του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Αλλά και αποκαλύψε μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Φιλοποίμενα Φίνο και τον Κώστα Χατζηχρήστο. Ο Βουτσάς εξήγησε γιατί έφυγε από τον Φίνο, αποκαλύπτοντας ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που ο ισχυρός παραγωγός φερόταν στον Χατζηχρήστο!

«Ήμουν στο γραφείο του Φίνου και μιλάγαμε για δουλειές, οπότε τον παίρνει ο θυρωρός και του λέει “είναι ο Χατζηχρήστος”, “δεν είμαι εδώ” λέει και το κλείνει. Μετά από λίγο τον ξαναπαίρνει ο θυρωρός και του λέει “είναι στο τηλέφωνο ο κ. Χατζηχρήστος και θέλει να σας μιλήσει” και του απαντάει “δεν είμαι εδώ πες του”. Και μου λέει εμένα ο Φίνος “έχει κάνει τόσες ταινίες, έχει φθαρεί, τι να τον κάνω;”. Και τον έδιωξε. Και λέω εγώ από μέσα μου “εμένα αυτό δεν θα μου το κάνεις ποτέ” και έφυγα από τον Φίνο με την δικαιολογία ότι ο Παπαμιχαήλ έπαιρνε 300.000 δραχμές στην ταινία κι εγώ 250.000. Μου έκανε μήνυση ο Φίνος, πήγαμε στα δικαστήρια…», αποκάλυψε