Κακοποιήθηκε γνωστό μοντέλο: Στο νοσοκομείο με κακώσεις στο κρανίο! [photo]

25.04.2016
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως γνωστό μοντέλο νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, τέσσερις σπονδύλους σπασμένους και κάταγμα στη λεκάνη σε νοσοκομείου της Λεμεσού. Ο λόγος γα την υποψήφια σταρ Κύπρος, Ελιάνα Γεωργίου.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Κύπρου, η Ελιάνα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. H ίδια μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από την κλινική που νοσηλεύεται και γνωστοποίησε το άσχημο περιστατικό στους διαδικτυακούς της φίλους.

Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, το μοντέλο δέχθηκε επίθεση από σύντροφό της τον οποίο η αστυνομία και συνέλαβε μετά από καταγγελία της. Ο σύντροφός της μετά από την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για το επόμενο διάστημα. Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση και υποστήριξε με τη σειρά του στην αστυνομία πως το μοντέλο προκάλεσε τον καυγά, καθώς του επιτέθηκε και τον γρατζούνισε στην περιοχή του ματιού.

%PHOTO3%

Σας θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ελιάνα είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τις κατάρες (!) που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κατά του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της.