Τρελάθηκε η Πάλτροου: Γιατί αφήνει να την τσιμπούν μέλισσες;

20.04.2016
Mια άκρως χιουμοριστική εμφάνιση έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) στο "The Late Late Show"με το James Corden.

Η 43χρονη ηθοποιός που πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά με προϊόντα ομορφιάς, παραδέχτηκε πως δοκιμάζει ακόμα και τα πιο τρελά πράγματα για να δει αν λειτουργούν και για να τα προσθέσει στη σειρά καλλυντικών της.


"Δοκιμάζω ακόμα και τις πιο τρελές θεραπείες ομορφιάς. Θα δοκίμαζα τα πάντα. Υπάρχει μια αρχαία θεραπεία για την αρθρίτιδα, τις φλεγμονές και τις ουλές, όπου σου τοποθετούν μια μέλισσα και την αφήνουν να σε τσιμπήσει σε συγκεκριμένο σημείο. Το κεντρί έχει μαγικές ιδιότητες και ο πρακτικός τοποθετεί τη μέλισσα σρο σημείο που πρέπει".


Η Γκουίνεθ παραδέχτηκε πως το κεντρί πονάει απίστευτα ενώ αργότερα υπερασπίστηκε τη μάσκα ομορφιάς, την οποία έτυχε να δοκιμάσει ο παρουσιαστής, ο οποίος αποκάλυψε πως νόμιζε ότι καίγεται το πρόσωπό του κατά τη χρήση της.

Η ηθοποιός τον αποκάλεσε λαπά και συνέχισε να υπερασπίζεται τα προϊόντα της.

Το σόου έκλεισε με το ξεκαρδιστικο βίντεο, στο οποίο ο παρουσιαστής και η ηθοποιός κάνουν χορογραφία, όπως την προστάζουν μικρά παιδιά.