Καινούργιου: Αυτός είναι ο άνθρωπος που της στέκεται στις δύσκολες στιγμές

19.04.2016
Τη χειρότερη φάση περνάει αυτή την περίοδο η Κατερίνα Καινούργιου, σε προσωπικό, αλλά κι επαγγελματικό επίπεδο. Ο πρόσφατος οριστικός χωρισμός της με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ήταν μία εξέλιξη που έριξε – λογικό κι επόμενο – την παρουσιάστρια.

Αλλά, προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της και να αφήσει πίσω τη σχέση που αν κι επένδυσε πολλά σε αυτή, έληξε άδοξα.

Κι ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις, η καλύτερη γιατρειά για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, είναι η δουλειά, ήρθε για το Κατερινιώ το τελειωτικό χτύπημα. Η εκπομπή της Λόγω TiVis, όχι μόνο δεν παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου, αλλά “κόβεται” πρόωρα και μάλιστα πολύ σύντομα.

Η νέα δυσάρεστη εξέλιξη έριξε στα τάρταρα την ψυχολογία της Καινούργιου, ενώ η έναρξη που έκανε τη δευτέρα (17/4) στην εκπομπή της, είναι ενδεικτική της διάθεσης της αυτή την περίοδο. Ωστόσο, κοντά της έχει την οικογένεια της που τη στηρίζει, με πρώτο και καλύτερο τον αδελφό της, Παναγιώτη. Αλλά υπάρχει κι ένα άλλο πρόσωπο που τη στηρίζει αυτές τις μέρες...

Η συνεργάτιδα της στην εκπομπή, Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία τής προσφέρει... ώμο τις δύσκολες αυτές στιγμές. Μάλιστα, η Καινούργιου ανέβασε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου σχολίασε όλο νόημα:

«Κάποιες φορές χρειαζόμαστε κάποιον απλά να είναι εκεί, όχι για να διορθώσει τα πράγματα, αλλά απλά να μας νοιαστεί και να μας συμπαρασταθεί»