Ντεπ & Χερντ: Σάλος από το "αλλοπρόσαλλο" βίντεο-απολογία τους

18.04.2016
Τις τελευταίες ώρες το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το διάσημο ζεύγος έχει γίνει viral, μαζί με πολλά πολλά... ερωτηματικά.

Πριν από λίγους μήνες, είχε ξεσπάσει μέγα σκάνδαλο όταν η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ είχε κατηγορηθεί από την κυβέρνηση της Αυστραλίας ότι είχε "βάλει" στη χώρα λαθραία τα δυο σκυλάκια τους. Δεν τα είχε δηλώσει η Άμπερ, ως όφειλε, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς της χώρας και έφτασε στα δικαστήρια.

Η κυρία Ντεπ, αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών. Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο [φωτό κάτω] και λόγω καλής συμπεριφοράς κατάφερε να λάβει μόνο 1.000 δολάρια πρόστιμα, ενώ το περιστατικό δεν θα καταγραφεί στο ποινικό της μητρώο.

Μέχρι εδώ όλα καλά...

Σήμερα, όμως, ο Τζόνι και η Άμπερ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου απολογούνται επίσημα για την πράξη τους αυτή, τονίζοντας πόσο "ευνομούμενη και όμορφη χώρα είναι η Αυστραλία" αφήνοντας τον κόσμο με πάρα πολλά ερωτηματικά.

Το γιατί, στην επόμενη σελίδα.

Ιδού το αμφιλεγόμενο βίντεο, όπου οι δυο σταρ μιλούν "για την υπέροχη χώρα, την Αυστραλία" και τα τεινά είναι μόνο δύο: Ή τους ανάγκασαν, ή κάνουν πλάκα. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που θα δείτε πιο κάτω και κλείνει με το "επικό": "Η προστασία της Αυστραλίας είναι σημαντική. Δηλώστε τα πάντα, όταν εισέρχεστε στην Αυστραλία".