Τρέμε Μπίμπερ: Ο Κρουζ Μπέκαμ έπιασε το μικρόφωνο [vds]

14.04.2016
Τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του φαίνεται ότι "βρήκαν τον δρόμο τους" στη σόουμπιζ. Τώρα ήρθε και η σειρά του μικρότερου, ενώ η Χάρπερ έχει ακόμη χρόνο.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μεγαλώνουν τα παιδιά τους μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και όπως ήταν φυσικό, εκείνα βρήκαν το "κάλεσμά" τους κάπου εκεί.

Ο 17χρονος Μπρούκλιν έχει ήδη κάνει το πέρασμά του από το μόντελινγκ ενώ τελευταία δραστηριοποιείται πίσω από την κάμερα ως επίσημος φωτογράφος της τελευταίας καμπάνιας του οίκου Burberry -γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ο 13χρονος Ρόμεο έχει ήδη καταγραφεί στο μυαλό όλων ως το επίσημο πρόσωπο της ίδιας βρετανικής εταιρείας ρούχων, ενώ χαρακτηρίζεται ήδη "πολλά υποσχόμενος" [φωτό κάτω]

Ο "μικρός" Κρουζ, 11 ετών σήμερα, φαίνεται ότι είναι ο καλλίφωνος της οικογένειας -και η μανούλα καμαρώνει. Για την ιστορία, στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος έχουμε τον Τζάστιν Μπίμπερ τώρα αλλά και την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα του, όπου είχε σχεδόν την ηλικία που έχει ο Κρουζ σήμερα [κέντρο στη φωτογραφία]

Στο σύντομο βιντεάκι που πόσταρε η Βικτόρια Μπέκαμ πριν από λίγες ώρες βλέπουμε τον Κρουζ να τραγουδά acapella το τραγούδι "Hope" των Twista & Faith Evans το οποίο πρόσφατα έκαναν ξανά διάσημο οι διαγωνιζόμενοι στο "Βρετανία έχεις Ταλέντο" Bars & Melody.

Ιδού το βίντεο και κρίνετε μόνοι. Έχει λόγο να φοβάται ο Τζάστιν Μπίμπερ;

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

A video posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on