Σοκάρει η αποκάλυψη για Παντελίδη: "Τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητο"!

07.04.2016
Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις, τα νέα στοιχεία και οι εκτιμήσεις γύρω από το μοιραίο τροχαίο, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και ως φαίνεται έχουμε δρόμο ακόμα, μέχρι να χυθεί φως στην υπόθεση, που όσο περνάνε οι μέρες, όλο και περιπλέκεται. Το γεγονός ότι στο αίμα του Παντελίδη βρέθηκε απίστευτη ποσότητα αλκοόλ (2,72 γραμμάρια ανά λίτρο), κάνει την οικογένεια, αλλά και τους ειδικούς να επιμένουν ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δε μπορούσε να οδηγήσει το μοιραίο τζιπ.

Ο διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιος Σπαντιδέας μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα και όσα είπε, σοκάρουν. Ο καθηγητής, μεταξύ άλλων, εκτιμά οτι βοήθησαν τον Παντελιδη να μπει στο αυτοκίνητο, τονίζοντας ότι ήταν σα να βάζουμε μία κούκλα να οδηγησει!

«Είναι πάνω από 15 φορές υψηλότερο από τα επιτρεπτά όρια. Τα επίπεδα είναι τόσο υψηλά που το άτομο ή θα πρέπει να είναι σε ημικωματώδη ή κωματώδη κατάσταση. Δεν μπορεί να έχει τις αισθήσεις του... Είναι σαν να βάζουμε μια κούκλα να οδηγήσει!» είπε χαρακτηριστικά

Να υπενθυμισουμε ότι πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένας διάλογος που φέρεται να είχαν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριακου, όπου η πρώτη φέρεται να είπε στη φίλη της ότι ο Παντελής δε μπορεί να οδηγήσει!