O Ρουβάς αποκάλυψε πότε γεννάει η Κάτια Ζυγούλη [vds]

05.04.2016
Με αφορμή την εθελοντική συμμετοχή του στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του X-Factor αποκάλυψε πότε γεννάει η Κάτια αλλά και πως κατάφερε να κρύψει τόσο καλά την εγκυμοσύνη της:

«Γεννάμε πολύ κοντά με την παράδοση της οικογενειακής φλόγας...» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης ενώ η παράδοση θα γίνει στις 27 Απριλίου στις 5 το απόγευμα.

Όσο για το πώς το κατάφερε η Κάτια να κρύψει τόσο καλά την τέταρτη εγκυμοσύνη, ο Σάκης τονίζει:

«Δεν πήρε πολλά κιλά η Κάτια, πήρε αυτά που έπρεπε... ήθελε να αποφύγει το κυνηγητό με τους παπαράτσι και περιόρισε τις εμφανίσεις της και έβαλε πιο φαρδιά ρούχα...»

Όσο για το πέμπτο παιδί, ο Σάκης παραδέχτηκε πως δεν έχει πλάνα για κάτι τέτοιο.

Νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη που συμμετέχω, ως εθελοντής, κι εγώ στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας! Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί με μια φωνή ένα μήνυμα ειρήνης, ευγενούς άμιλλας, πάθους, αισιοδοξίας κι Ελληνικής υπερηφάνειας από το Καλλιμάρμαρο σε όλο τον κόσμο στις 27 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο! Να φωνάξουμε με μια φωνή "Ελλάδα Μπορείς" εμψυχώνοντας με τις ευχές μας την Ελληνική Ολυμπιακή μας Ομάδα, τους αθλητές μας! @Ellada_Mporeis #HellenicOlympicCommittee @olympics @rio2016 #ElladaMporeis #OlympicGames #Rio2016 #ProudToBeGreek #Hellas

A video posted by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on