Σαρλίζ Θερόν: Ακόμη μία απίθανη φωτογράφηση και η "κατάρα" της ομορφιάς

05.04.2016
Η διάσημη νοτιοαφρικανή καλλονή ποζάρει για τον φακό του GQ, κόβει ανάσες άλλη μια φορά και μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει -γιατί έχει κι εκείνη τα "θεματάκια" της- έξω από τα δόντια

Η Σαρλίζ Θερόν είναι, χωρίς αμφιβολία, είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών. Μια γυναίκα που ακόμη και ο χρόνος φοβάται να αγγίξει.

Στα 40 της χρόνια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, την οποία σήμερα δημοσίευμα του "ΟΚ!" θέλει ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ, χαρίζει στο GQ και σε όλους τους θαυμαστές της ακόμη μια σέξι, αλλά πολύ κομψή φωτογράφηση.

Μαζί με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που χαρίζει στον φακό του Αλέξι Λουμπομίρσκι (Αlexi Lubomirski), η Σαρλίζ μιλά -μεταξύ άλλων- για τις δυσκολίες που είχε στο κάστινγκ επειδή ήταν πολύ όμορφη.

"Οι δουλειές με μια αλήθινή βαρύτητα έρχονται σε ανθρώπους που είναι σωματικά κατάλληλοι για αυτές, τελεία και παύλα. Πόσοι ρόλοι, αλήθεια, υπάρχουν για μια μια υπέροχη, γ@μ@τη, 2μετρη μοντέλα που φοράει τουαλετες; Έχω υπάρξει σε δωμάτιο όπου δίνονται καλοί ρόλου και οι όμορφοι άνθρωποι είναι οι πρώτοι που διώχνονται".