Κάρι Γκραντ: Πωλείται το υπέροχο σπίτι που φιλοξένησε τους έρωτές του [photos]

18.03.2016
To όνομά του είναι Las Palomas και πρόκειται για το κατάφυτο καταφύγιο του διάσημου ηθοποιού Κάρι Γκραντ στο Παλμ Σπρινγκς, το οποίο έχει βγει προς πώληση για 3.495.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το οποίο έχει βγάλει προς πώληση το ακίνητο, ο Κάρι Γκραντ λάτρεψε αυτό το σπίτι με την πρώτη ματιά από το 1954 και ανέθεσε στον φημισμένο αρχιτέκτονα Wallace Neff την κατασκευή του ξενώνα. Η βαριά πόρτα της εισόδου φέρει τα αρχικά του C G.

Στο σπίτι αυτό ο σκηνοθέτης Άλφρεντ Χίτσκοκ ενθαρρύνε τον Γκραντ να επιστρέψει στο σινεμά και να πρωταγωνιστήσει σε κλασικές ταινίες όπως τις: «An Affair To Remember» και «To Catch A Thief». Μεγάλοι σταρ όπως η Σοφία Λόρεν, η Κάθριν Χέπμπορν, ο Φρανκ Σινάτρα, η Γκρέις Κέλι και ο Κλαρκ Γκέιμπλ έχουν επισκεφτεί το σπίτι του Γκραντ για να περάσουν ινκόγκνιτο στιγμές διασκέδασης. Είναι δε πολύ πιθανό εκεί να φιλοξενήθηκαν οι παράνομες συναντήσεις του με τον υποτιθέμενο εραστή του, ηθοποιό Ράντολφ Σκοτ, με τον οποίο υπήρχαν φήμες για δεσμός τουλάχιστον μιας δεκαετίας.

Το Las Palomas βρίσκεται στη Movie Colony, τη γειτονιά των σταρ του Χόλιγουντ. Ο σημερινός ιδιοκτήτης του ακινήτου, ο Dr. Guy Burrows, δήλωσε στην Wall Street Journal ότι ξόδεψε «εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια», για να συντηρήσει τα κύρια στοιχεία του σπιτιού, και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες έκανε υπέροχη δουλειά.