Η Μαντόνα έγδυσε 17χρονη Ελληνίδα επί σκηνής -Τι λέει το... θύμα [photos & vds]

18.03.2016
Νέο "χτύπημα" από τη βασίλισσα της ποπ η οποία δείχνει να έχει "ξεφύγει τελείως" τον τελευταίο καιρό. Αυτή τη φορά, ανέβασε μια θαυμάστριά της στη σκηνή και της... κατέβασε το κορμάκι με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της.

17 ετών και ελληνικής καταγωγής είναι τελικά το "θύμα" της Μαντόνα (Madonna) η οποία μάλιστα μίλησε μετά το πάθημά της στα ΜΜΕ. Κα όχι όπως θα περίμενες.

Άλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής της συναυλίας στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας η 56χρονη σταρ ανέβασε στη σκηνή τη νεαρή, η οποία είναι μοντέλο και η καταγωγή της προέκυψε αργότερα και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

"Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον... και να της κατεβάσεις...", και τα κατάβασε!!! Της κατέβασε το κορμάκι και φάνηκε το στήθος της.

"Ω, γ***το. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση. Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα". Εκείνη δεν το έκανε, αλλά ο... κακός χαμός έγινε!


Ποια είναι όμως η κοπέλα η οποία έχει συγκεντρώσει επάνω της σήμερα την πρόσοχή όλου του πλανήτη; Τζοζεφίν Γεωργίου το όνομά της και είναι.. .ελληνίδα.

Η 17χρονη, μάλιστα μίλησε στα ΜΜΕ για την εμπειρία της χωρίς να... χαριστεί.

Ομογενής που ζει στην Αυστραλία η Τζοζεφίν, η οποία σε δηλώσεις που έκανε στις εφημερίδες μετά το περιστατικό ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι - γιατί πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;".

Μιλώντας σε εκπομπή στην Αυστραλία μάλιστα η Τζόζεφιν περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ -όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Η Τζοζεφίν περιγράφει πώς η Μαντόνα την εντόπισε στο πλήθος και μετά την πλησίασαν οι άνθρωποί της ζητώντας της να ανεβει στη σκηνή "η Μαντόνα θα την έδερνε λίγο στον πισινό και μετά θα έκανε εκείνη τα δικά της".

Προφανώς εγινε μόνο αυτό, όμως η 17χρονη επιμένει ότι "δεν έγινε απολύτως τίποτα κακό".

"Η Μαντόνα προφανώς κατάλαβε ότι ήμουν άνετη με το κορμί μου και δεν είχα πρόβλημα και γι'αυτό προχώρησε. Δεν έγινε και τίποτα. Δεν καταλαβαινω γιατί όλος αυτός ο χαμός".