Τζένη Ιωακειμίδου: Εμφανίστηκε μετά από 5 χρόνια αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της [photo]

04.02.2016
Η όμορφη ξανθιά ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και απέκτησε μια πανέμορφη κόρη χωρίς να το πάρουμε είδηση. Έσπευσε μάλιστα μέσω facebook να μας δείξει το όμορφο μωράκι της.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή την δεκαετία του ’90 από τις σειρές «Βότκα Πορτοκάλι» και «Φάε τη Σοκολάτα σου», ζει στην Νέα Υόρκη. Η Τζένη είναι παντρεμένη με Αμερικανό επιτυχημένο δικηγόρο Ντάρεν Ρίτσαρντσον και έχουν άλλο ένα αγοράκι τριών ετών!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως ζει στη Νέα Υόρκη και είναι πολύ καλά. «Έρχομαι για να δω μόνο τους γονείς μου. Πηγαινοέρχομαι και άλλες φορές, μόνο γι' αυτόν τον σκοπό. Δεν εμφανίζομαι στο θέατρο, γιατί δεν θέλω» είχε δηλώσει.

Στην ερώτηση αν θα έρθει πάλι στην Ελλάδα είχε απαντήσει: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο θέατρο ή στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ πολύ που με αποδέχτηκαν και με αναγνώρισαν, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν. Κάνω κάποια πράγματα στη Νέα Υόρκη, τα οποία απολαμβάνω και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου».