Παλαιτσάκη: Η γνωριμία της με την Κορομηλά και η απόλυση από τον Κουίκ [vds]

27.01.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της και την γνωριμία της με την Ρούλα Κορομηλά, αλλά και για την απόλυσή της από τον Τέρενς Κουίκ.

Η γνωστή δημοσιογράφος για την γνωριμία της με την Ρούλα Κορομηλά είπε: «Ήμουν στο μπαρ της ΕΡΤ και μετέφραζα κάποια κείμενα. Έρχεται κάποια στιγμή η Ρούλα Κορομηλά, η οποία ήταν τότε γραμματέας του δελτίου ειδήσεων, πριν πάει γραμματέας στο γραφείο του προέδρου τότε, του Ροδόλφου Μορώνη, μου λέει: ''Θα βγει μία εκπομπή καθημερινή, θέλουν νέα πρόσωπα”».

Και συνέχισε μιλώντας για την εποχή που συνεργαζόταν με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Τέρενς Κουίκ: «Ο Νίκος ήταν φοβερός ρεπόρτερ. Επίσης ένιωθα πολύ μεγάλη σιγουριά, όταν ήταν εκεί. Ο Νίκος πήγαινε μπροστά στα ρεπορτάζ. Ραδιόφωνο έκανε. Το ραδιόφωνο είχε στείλει ανταποκριτή τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Ισραήλ. Είχαμε πάει στην Ιορδανία. Μετά γυρίσαμε. Γύρισα εγώ πίσω και με απέλυσε ο Κουίκ γιατί δεν είχα πάρει την άδεια του να γυρίσω. Ήταν αυστηρός».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: