Ο θρήνος της Σελίν Ντιόν μπροστά στο ανοιχτό φέρετρο του συζύγου της

22.01.2016
Αποχαιρέτησε τον Ρενέ της η διάσημη τραγουδίστρια σε μια πρώτη τελετή χθες και οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Οι εικόνες της Σελίν Ντιόν να λέει το τελευταίο "αντίο" στον σύζυγό της, Ρενέ Αντζελίλ (Rene Angelil) ο οποίος πέθανε στις 14/1/2016 χάνοντας πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του λάρυγκα, κάνουν τον γύρο του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Η λειτουργία πραγματοποιήθηκε χθες στη Βασιλική του Μοντρεάλ προηγήθηκε της κηδείας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον ίδιο ναό, όπου πριν απο 21 χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Οπως ενημέρωσε με σχετικό ποστάρισμα η Ντιόν, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την ακολουθεία σε LiveStreaming

Η Σελίν είχε στο πλευρό της τον μεγάλο γιο της, Ρενέ Τσάρλς, ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι το φέρετρο ήταν ανοιχτό. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τον ναό, ενώ στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα παραβρίσκονται και επίσημοι. Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας, η σημαία σήμερα θα κυματίζει μεσίστια.

Οι φωτογραφίες του τελευταίου αντίο έρχονται από βίντεο που δημοσίευσε το σάιτ Global News