Λάμπης Λιβιεράτος: Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και η διατροφή

21.01.2016
Ο Λάμπης Λιβιεράτος σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε ανοιχτά ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών αλλά και την μηνιαία τους διατροφή που όρισε το δικαστήριο.

Ο γνωστός τραγουδιστής στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town μίλησε για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Δόξα τω Θεό να λες που υπάρχουν και αυτά και ευτυχώς εάν κάτι λειτουργεί ακόμα καλά σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι η Δικαιοσύνη. Εμένα μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου».

Σχετικά με την διατροφή που όρισε το δικαστήριο ο Λάμπης Λιβιεράτος δήλωσε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποσά. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι δίνω στα παιδιά μου ότι μου αναλογεί. Από κει και πέρα, η σχέση ενός γονέα με το παιδί του δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι. Οφείλεις όσο τα παιδιά σου είναι ανήλικα, αλλά και μετά, να τα βοηθάς όσο μπορείς, με όλους τους τρόπους. Προσωπικά, θεωρώ ότι είμαι δίπλα τους και φροντίζω να μην τους λείψει τίποτα».