Σεφερλής: "Δεν θα μιλήσω για τον Ουγγαρέζο, η ιστορία έχει τελειώσει" [vds]

18.01.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό”, βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής , ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν να περνάει κρίση ο γάμος του, αλλά και για την “κόντρα” του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο του, με την Έλενα Τσαβαλιά, είπε: «Κάποια στιγμή πέρυσι άκουσα πολλά. Γράψανε πολλά.. Λέγανε για το πρωινό και είδαν πως δεν είχε αντίκτυπο όλο αυτό. Πού να τον χτυπήσουμε; Στη σχέση του με την Έλενα. Γράψανε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το μόνο που στεναχωριούνται οι δικοί μας άνθρωποι. Ξέρουν βέβαια, γιατί έρχονται σπίτι και μας βλέπουν. Μέχρι και ο Χάρης μας έχει ρωτήσει, γιατί το είδε σε ένα περιοδικό γραμμένο. Μας ρώτησε και του απαντήσαμε “μας βλέπεις χωρισμένους;”. Του έχουμε εξηγήσει ότι κάνουμε δουλειά που είναι στα Μέσα και μας χτυπάνε. Όχι ότι έχουμε κάνει κάτι κακό. Είμαστε μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ είχαν γράψει ότι έπαθα εγκεφαλικό!».

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τον καβγά του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και δήλωσε:«Εντάξει μωρέ, ο καθένας δείχνει με τις πράξεις και τους λόγους του ποιος είναι. Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που έγινε, οι λόγοι για τους οποίους έγινε, μια στιγμή που η κουβέντα δεν ήταν αυτή. Δεν θα τον κρίνω τώρα, νομίζω έχει κριθεί από τον κόσμο. Aπό εκεί και πέρα το θέμα έχει τελειώσει, δεν θα μιλήσω για τον Ουγγαρέζο. Ο καθένας έχει την ευθύνη των λέξεων και των πράξεών του. Η ιστορία δείχνει ποιος είναι ποιος. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Η ιστορία έχει τελειώσει».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: