Γερμανού: Η αντίδραση του Ίμβριου όταν αποκάλυψε δημοσίως την απιστία του!

18.01.2016
Τις καλύτερες σχέσεις έχουν η Ναταλία Γερμανού και ο πρώην σύζυγός της, Πέτρος Ίμβριος, ακόμα και μετά το διαζύγιο τους. Και για το λόγο αυτό, προκάλεσε αίσθηση η κίνηση της παρουσιάστριας, να αποκαλύψει δημοσίως ότι εκείνος την είχε κερατώσει μέσα στο γάμο τους!

Ποια ήταν άραγε η αντίδραση του τραγουδιστή όταν άκουσε τη «μαρτυριάρα» πρώην σύζυγό του; Την απάντηση δίνει η ίδια η Γερμανού, στο περιοδικό People.

«Και του Πέτρου του έκανε εντύπωση και μου είπε “Τι θες και τα λες όλα αυτά; Με δυσφημείς”. Γελούσε βέβαια, δεν θύμωσε. Προς Θεού, μη θεωρήσουμε πως ο Πέτρος Ίμβριος, επειδή έτυχε να αναφερθώ στο όνομά του, ήταν ο μόνος άντρας που με απάτησε. Δεν έχω παρακολουθήσει κανέναν ποτέ, δεν έχω πιάσει κανέναν ποτέ, αλλά έχω ένα μαγικό προσόν: Να τους δημιουργώ ένα φαύλο συναίσθημα εμπιστοσύνης και να μου τα λένε από μόνοι τους. Αυτό, όμως, δεν το πρόδωσα ποτέ, ούτε τους είπα να χωρίσουμε αμέσως μετά. Προσωπικά, ξεκινώ με δεδομένο ότι το 95% των αντρών είναι μη μονογαμικοί. Αυτό είναι κάτι που έμαθα από 17 ετών στο σχολείο, κάνοντας παρέα με αγόρια».

Όσο για την ίδια και αν έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση της, η απάντηση της είναι αφοπλιστική.

«Βέβαια, αλλά εκείνος δεν το κατάλαβε ποτέ. Βέβαια, η συγκεκριμένη σχέση είχε τελειώσει μέσα μου. Γενικά, δεν έχω υπάρξει και τέρας πίστης, για να κρίνω κάποιον που είναι άπιστος».

Τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή δε θέλει να τα σχολιάσει, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε μία περίοδο που έχει αποφασίσει να μη μιλήσει ξανά για τα προσωπικά της.

«Ακόμα και να ήμουν ζευγάρι με κάποιον, δεν θα το έλεγα. Είμαι στην περίοδο που αποφάσισα να μην ξαναπώ κάτι που αφορά τα προσωπικά μου, παρά μόνο αν είμαι έτοιμη να μοιραστώ τη ζωή μου με έναν άνθρωπο ‒ και δεν εννοώ γάμους και αρραβώνες», τόνισε.