«Βόμβα» στη showbiz: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι;

18.01.2016
Αυτός και αν είναι έρωτας, που μόλις διαβάσαμε ότι γεννήθηκε πρόσφατα στην ελληνική showbiz, μάς έπεσε το σαγόνι. Εκείνος τραγουδιστής με αδυναμία στο ωραίο φύλο, αφού η μία σύντροφος του είναι πιο όμορφη από την άλλη.

Εκείνη, σέξι ηθοποιός με αδυναμία στους τραγουδιστές, αφού η προηγούμενη σχέση της με διάσημο αοιδό, μάς απασχόλησε τα μάλα. Και τώρα σου λέει δημοσίευμα εφημερίδας, οι δυο τους έσμιξαν και αποτελούν το νέο hot ζεύγος της πόλης!

Ο λόγος για τον Ηλία Βρετττό και τη Βίκυ Κάβουρα! Σύμφωνα με Real Life, οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγες μέρες πριν τις γιορτές. Ο έρωτας τους φαίνεται ότι ήτο κεραυνοβόλος, αφού δεν άργησαν τα πρώτα κρυφά ραντεβού. Βλέπεις, δεν ήθελαν να μαθευτεί το φλερτ τους, επιλέγοντας έτσι μέρη όπου δεν πάνε φωτογράφοι και κάμερες.

Η Κάβουρα έχει εμφανισθεί με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, ενώ – πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα – η σχέση τους είναι σε πρώιμο στάδιο, δηλαδή στο επίπεδο του φλερτ. Υπάρχει, όμως, σου λέει, «χημεία» και οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν από κοντά, δεν αποκλείουν το επόμενο βήμα.

Πάντως, τον τραγουδιστή «κάρφωσε» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy day.