20 χρόνια Πάνια: Από το «Χρυσό Κουφέτο» στο «Αννίτα GR» [σπάνιες photos]

24.01.2016
Εδώ και είκοσι χρόνια μας κρατά μόνιμη κι ευχάριστη συντροφιά τα Σαββατοκύριακα και αν μη τι άλλο το στυλ της δεν μπόρεσε καμία να το μιμηθεί. Για την ακρίβεια καμία δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το μιμηθεί.

Η Αννίτα Πάνια μας συστήθηκε το 1995 από το Μακεδονία TV με τη θρυλική εκπομπή συνοικεσίων «Χρυσό Κουφέτο», το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Tempo TV για να καταλήξει στο Star όπου στη συνέχεια παρουσίασε και τα «σπάνια Πουλιά» αν και αυτά κόπηκαν άδοξα.

Το 2000 πήγε στον ANT1 όπου παρουσίασε το «Με Φόρα» μαζί με τον ΝΒλάση Μπονάτσο, αλλά και αυτή η εκπομπή δε μακροημέρευσε παρά τους δύο λατρεμένους παρουσιαστές.

Το 2001 η Αννίτα χτύπησε με τα «Παρατράγουδα» από το Alter και παρέμεινε στο σταθμό μια δεκαετία παρουσιάζοντας παράλληλα και κάποιες βραδινές εκπομπές. Μετά το κλείσιμο του σταθμού, μετέφερε την εκπομπή στον Alpha όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα, τη σεζόν 2012-2013 άλλαξε εκπομπή κι ύφος και παρουσίασε το «Αννίτα SOS», το οποίο πέρσι μετονόμασε σε «Αννίτα Gr» που από φέτος παρουσιάζει στη νέα τηλεοπτική της στέγη, το Epsilon μαζί με το βραδινό «Parole».

Ας ταξιδέψουμε στο χρόνο και ας απολαύσουμε την Αννίτα σε φωτογραφίες παλαιότερες, αλλά και πιο πρόσφατες, οι οποίες στο σύνολό τους αποδεικνύουν πως ακόμα και ο χρόνος είναι θαυμαστής της.