15+1 celebrities ακτιβιστές - στους καταυλισμούς και στα χαρακώματα [photos]

16.03.2016
Είναι πλούσιοι και διάσημοι, με Όσκαρ, επαύλεις σε όλο τον κόσμο και περιουσία ικανή να θρέψει και τα παιδιά των παιδιών τους. Αυτοί οι πλούσιοι και διάσημοι όμως αισθάνονται ότι κάτι πρέπει να επιστρέψουν στον πλανήτη γι αυτό και ασχολούνται με ζητήματα αθρωπιστικής σημασίας.

«Χρησιμοποίησε τη δύναμή σου για το καλό». Κάτι που συχνά λέει η Βασίλισσα της Φιλανθρωπίας στην Αμερική, Όπρα Γουίνφρεϊ. Βιασμένη ως παιδί, έκανε μια μακρά πορεία προσφοράς για να καταλήξει σήμερα μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του πλανήτη.

Οι δωρεές και ο ακτιβισμός των σταρς του Χόλιγουντ βοηθάει στην ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα. Μπον Τζόβι, Πολ Μακάρτνεϊ και Τζάστιν Μπίμπερ φιγουράρουν στη λίστα Forbes με τους πιο γενναιόδωρους φιλάνθρωπους του πλανήτη, αλλά εμείς δεν διαλέξαμε με βάση το... χρήμα που παραχωρειται σε οργανισμούς.

Δείτε 16 διάσημους που έχουν ταυτιστεί λίγο ως πολύ με ένα βασικό ζήτημα ανθρωπιστικής διάστασης και έχουν ιδρύσει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ώστε να συγκεντρώσουν πόρους και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη.