Η Χατζηβασιλείου απάντησε στον Λιάγκα με αρετουσάριστες πόζες [photos]

09.01.2016
Η πρόσφατη φωτογράφιση της Βίκυς Χατζηβασιελίου στο DownTown φορώντας ένα κορμάκι, συνοδευόμενη από τη δήλωση «Έκανα αυτή την φωτογράφιση γιατί μπορώ!» σχολιάστηκε έντονα με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει μεταξύ άλλων μέσα από τον αέρα του «Πρωινού»:

«Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο “celebrity φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν”. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της λόγω beach volley είναι “φέτες” αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει και ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος».

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω κι ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δύο αρετουσάριστες φωτογραφίες.

Την κοντινή φωτογραφία τη συνόδευσε από τη λεζάντα:

«Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία Γιώργο μου περί ρετούς και φωτοσοπ, αυτό είναι το κοντινό μου απ το φακό του φωτογράφου τη στιγμή που την τράβηξε. Πριν τυχόν δρομολογηθεί για οποιοδήποτε εργαστήριο... Καλή χρονιά!»

Στη δε μακρινή έγραψε την ακόλουθη λεζάντα:

«Πάρε και το… μακρινό για νασαι σίγουρος».

Και για όποιον δεν πείθεται, μπορεί να δει και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε κι αποδεικνύουν πως η Χατζηβασιλείου βάζει κάτω αρκετές 25άρες.